Hvad kan jeg?

Varige adfærdsændringer
Jeg ved, at enhver ambitiøs strategi eller forretningsplan forudsætter, at organisationen ændrer adfærd, men det er svært at diktere ændringer i adfærd og kultur.

Jeg ser ofte, at adfærden tages for givet, fordi alle virker enige i mål og strategi – men forstår vi det samme ved det samme?

Adfærd er nøglen til eksekvering på startegien, så kan I nå jeres mål med den nuværende adfærd og kultur?

Jeg sikre, at I leverer den (leder)adfærd og kultur, der afgør, at I kan implementere jeres forretningsmæssige beslutninger. Jeg konkretiserer transformationen og italesætter fra-og-til øvelsen, så I kommer det sidste skridt fra ambition til indsatser, prioritering og resultater.

Det gør jeg gennem analyse(diagnose), træning, påvirkning og samspil i struktur og kommunikation. Så tilføjer jeg operationelle anbefalinger og tiltag til ’hvordan’ I opnår adfærden og bliver ved indtil måden og formen bliver en del af jeres nye DNA.

Mine ydelser er baseret på en håndgribelig tilgang med afsæt i grundig research blandet med mange års praktisk erfaring. Jeg har erfaring med, hvad der virker, og det er afgørende for mig, at det vi sammen gør direkte fører til den udvikling, der skaber bedre forretning for jer.

Solidt fundament
Med et forløb med mig er I garanteret solide og gennemarbejdede praktiske værktøjer, der kan kombineres og skræddersys lige netop jeres behov.

Mit arbejde tager altid udgangspunkt i den virkelighed, mine kunder befinder sig i; de ressourcer, der er til rådighed; de mennesker, der er involveret, samt den ambition jeres virksomhed har i sin strategi.